- Update

Igår var jag en sväng hos Erika i Lund, fick med mig lite kläder till bebisen. Sakta men säkert växer hans lilla klädhög nu :) Fick även till låns ett såkallat "snugglenest" av henne, en riktigt bra uppfinning jag rekomenderar alla att skaffa när de ska få bebis. Bild på den följer längre ner, så lägger man den helt enkelt mellan sig i sängen när man ska sova, med barnet i den såklart, och så slipper man oroa sig för att rulla över på bebisen när man sover! :)
Var även en sväng hos mina föräldrar igår och hämtade mitt gamla skötbord, inte byggt ihop det ännu så jag vet inte om jag vill ha det. Helst vill jag ju ha ett skötbord som är som en bokhylla typ med skötbordsdel, tycker det är snyggast. Annars är skötbord så fula tycker jag. men men.
Fick även reda på igår att min biologiska pappa, hans tjej och min biologiska farmor kommer över från Nya Zeeland och England i början av Juni för att träffa bebisen. Ska bli spännande :)
Nä, nu ska det städas !
Lite av heffaklumpens kläder
Det ihopfällbara snillerika "snugglenestet" !

Kommentarer
Postat av: Tove Lantz

sv: Mönstret till dregglisar har jag hittat på en kompis blogg. Länkar ;) http://charlotteferm.wordpress.com/2012/02/09/dregglisar/

2012-02-17 @ 16:41:16
URL: http://lillalivetimagen.blogg.se/
Postat av: Thilde

Ooh, kanon! Jag bara måååste testa:) kul att kunna göra nåt eget med ju

2012-02-17 @ 16:52:54
URL: http://thiilde.blogg.se/
Postat av: Jenka

Kul att vi har samma förlossningsdag:) än så länge sitter den fint över magen men magen växer ju fort nu så jag får nog ha den öppen snart:)

2012-02-17 @ 20:27:35
URL: http://urjennuferssynvinkel.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0