- utmaning om mig

Fick en utmaning av Lisa, "10 saker om mig", jag hatar sånt egentligen, kul att läsa om andra men inte berätta själv. Känner mig så krystad. Men ok, here we go;

1 - Jag är livrädd för spindlar och bananer.. Gick fobiträning för spindlarna när jag var tonåring, hjälpte sisådär. Bananerna fobitränas jag numera för varje dag nästan eftersom Benjamin råkar älska banan..

2 - Jag beundrar tjejer som tränar sig till fina kroppar, men tycker det ser väldigt äckligt ut när de tränar så de får muskulösa killkroppar. Inte av avundsjuka, utan för att det inte är snyggt!

3 - Som yngre gick jag på många olika sporter; tennis, ridning, simning, malmöflickorna, osv, men den sport jag tyckte mest om och var bäst på, som jag fortfarande idag ångrar att jag slutade med är Fäktning. De ni!

4 - Jag är alldeles för impulsiv, får jag en idé så är det kört. Det har lett till alldeles för mycket byte av killar, lägenhetsköp och byten och diverse farligheter. Naiv och bestämd borde vara mina andranamn. Men samtidigt är jag en grym problemlösare som alltid lyckas ordna upp allt igen tillslut!

5 - Mitt drömyrke har enda sedan jag var liten varit polis. Men efter att ha jobbat inom försäljning och insett att jag kan sälja is till eskimåer och ändå få eskimåerna nöjda med sitt köp, kommit fram till att jag ska studera inom det området efter nästa föräldraledighet.

6 - Jag har inte mindre än tre misslyckade tatueringar; en trampstamp jag gjorde när jag var 14 år på svanken i form av ett kinesiskt tecken som mer ser ut som en utsmetad blodigel, en text på latin på nacken som tyvärr är lite felstavad och sist men inte minst; en skogsälva på sidan av revben/mage som ser ut som en transvestit med skeva händer och linjer överhuvudtaget. Haft totalt 6 osmickrande piercingar (utöver öronen) också som jag tackolov insett hur fula de var och tagit ut.

7 - Jag stör mig på tjockisar i träningskläder som inte tränar.. (Sorry, men sant..)

8 - Jag bor hellre granne med en flyktingförläggning än granne med rasister och andra inskränkta bönder.

9 - Jag måste alltid ha koll på allt runt mig, ibland blir jag yr av allt jag har koll på och tagit på mig ansvar för, bara för att jag vill ha allt på mitt sätt och reservlösningar för alla andras "misstag".

10 - Jag har enligt mig själv alltid rätt, för allt är relativt.. Och nu är jag trött på att skriva.. Hoppas ingen tagit illa vid sig av något. Undras något, så fråga :)

(Skickar detta vidare till; http://glagla.blogg.se , http://nastanperfekt.blogg.se , http://ciliija.blogg.se ,
http://cuison.se )


Kommentarer
Postat av: Lisa

Haha well done! Häftigt det med fäktningen!

Bra att du skickade vidare till Cuison. Jag ville göra det men börjar känna mig som en stalker på hennes blogg. :P

2013-08-09 @ 18:20:20
URL: http://lamadjur.blogg.se
Postat av: Lisa

Älskade gipsvideon! Och du ska få se de på mig. När fat Fabian är ute och färdigkäkad och vi båda är väldigt berusade. Passa då på att fråga Kim om hans MFF-film!

2013-08-09 @ 19:20:52
URL: http://lamadjur.blogg.se
Postat av: Camilla ♥ 130510

Älskade din lista :D

2013-08-10 @ 11:58:34
URL: http://mirabilibus.blogg.se
Postat av: Amanda

Jag har också svårt för mycket muskler på tjejer! Inte min kopp the..

2013-08-19 @ 08:57:46
URL: http://aochmflyttarin.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0