- sambo-shopping och snattande bebis

När jag var liten och sjuk, brukade min mormor skicka en slant till mig att köpa tröst-godis med. Så tanken idag var att åka till Ystad och köpa tröst-kläder till mig och Benjamin efter denna sjukveckan.. Hur det gick? Jo, jag var dum nog att gå in på MQ först, och där råkade jag liksom hitta en jacka som var av Alex nya favoritmärke, "scotch and soda", och det är ett ganska dyrt märke.. Och den jackan var på rea, och på något vis råkade jag köpa både den och ett par Dobber jeansshorts till honom.. Det blev rätt dyrt.. Så shopping till mig och Benjamin=noll!
Benjamin blev nog lite bitter över det, för när vi skulle lämna intersport en stund senare gick larmet, ungen hade snott åt sig en tröja i vagnen (en ful historia i storlek xxs, tror han ville reta mig för min stora mage) personalen köpte tack och lov min förklaring och jag fick lämna butiken högröd i ansiktet.. Tack Benjamin!


Kommentarer
Postat av: Lisa

Hahahaha så jäkla pinsamt!!! I vanliga fall tycker jag synd om kompisar när dåliga saker händer, och önskar lite att det kunde hända mig så att de slapp. Men här är jag enbart glad att jag inte behövde vara med om det! /hemsk vän

2013-06-28 @ 19:21:27
URL: http://lamadjur.blogg.se
Postat av: Sandra

Haha, hoppsan! Busiga Benjamin som sätter sin mamma i pinsamma situationer! :)

2013-06-28 @ 21:27:29
URL: http://glagla.blogg.se
Postat av: En flicka som är stark

Haha, busen!

2013-06-28 @ 21:47:57
URL: http://jessi91.spotlife.se
Postat av: Tina

Ohfy vad pinsamt.. Men han är ju så charmig ;)

2013-06-29 @ 00:12:40
URL: http://tiiniisen.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0