- bättre förr?

Häromdagen la min mammas kompis Suzy, upp en bild på Facebook som hon hade fotat från en gamal graviditetsbok från 70talet. Strax nedanför mitten på sidan börjar det roliga; 
Med andra ord, jag ska vara rätt glad att jag ens blev insläppt på förlossningen i mina mjukisbyxor, smärtsamt osminkade förvridna ansikte och risiga hår i hästsvans. Alex däremot, som kom direkt från jobbet hade såklart kostym på sig för att väga upp det. Så jag har väl honom att tacka för att vi fick föda ändå? ;) hur tusan kunde jag glömma att göra mig fin, liksom?! 

Men seriöst, menade de på fullaste allvar att man när man får sina förlossningsvärkar ska ställa sig och sminka sig och ta på sig en fin klänning?! Allt var inte bättre förr..

Kommentarer
Postat av: Lisa

Jag var ju förvarnad eftersom mitt vatten gick dagen innan... så jag var nyrakad, med rent hår och insmord med bodylotion. Hade dock mjukis. Men såklart fina underkläder. /vet inte om jag borde erkänna detta. Tror att jag var sminkad.

Svar: Haha vafan?! Skäms på dig! Visst jag var också nyduschad och nyrakad. Men med fula underkläder, mjukis och noll smink.
Thiilde

2013-11-05 @ 19:16:04
URL: http://lamadjur.blogg.se
Postat av: Cissi

Måste nog erkänna att jag var rätt fixad båda gångerna.. Men till mitt försvar var jag övertygad om att jag skulle bli hemskickad.. Med Emma (startade med vatten, inga värkar) skyndade jag mig st måla tånaglarna.. Hade läst det nånstans.. Döm av min besvikelse när jg inte fick av mig strumporna nån av gångerna!

2013-11-05 @ 20:42:13
URL: http://nastanperfekt.blogg.se
Postat av: Anonym

Åh får komma ihåg detta tills i maj :p Jag visste inte ens att jag skulle föda med Oliwer. Skulle bara in på en kontroll och väl inne gick vattnet så var bara att stanna och föda barn :p

2013-11-06 @ 16:01:30
Postat av: Sofie Andersson

Och den där ovan var jag :p

2013-11-06 @ 16:01:54

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0