- memory lane 2

Denna gången blir det minnen om mig och min storebror Sebastian.  

Minne 1 är väl mer något jag fått berättat för mig eftersom jag var för liten för att minnas.. Min bror var väldigt beskyddande, kan vi välja att kalla det, om mig när jag var liten. Så varje gång vi väntade vid ett rödljus på gatan så slog han till mig, jag reagerade aldrig men en gång frågade mammas kompis varför han slog mig "jo, jag slår henne så att hon inte ska få för sig att springa ut framför bilarna". Tack Sebastian, förebyggande skador ;) 

Minne 2 är när han var 14 jag 11 och jag från en kompis fönster såg honom gå förbi och röka, han bad mig att inte skvallra, jag skvallrade.. 3 år senare upptäckte han att jag hade tjuvat en cigg ur hans jacka, jag bad honom inte skvallra.. Han svarade "hämnden är ljuv" och skvallrade. Tack för långsintheten ;)

Minne 3 när vi var runt 9 och 13 och bara fick godis på lördagar, så brukade vi när vi var godissugna blanda havregryn, kakao, smör och socker och stoppa i micron och sen äta med sked.. Det brukade vi även tvinga våran stackars barnvakt Caroline att smaka. Mums! 

Minne 4 är när Sebastian var 15 och jag öppnade dörren när han duschade, han hade kommit i puberteten och jag sprang glatt omkring i lägenheten och skrek "SEBASTIAN HAR SKÄGGSNOPPEN!" 

Jag och min storebror, små och söta.. (Gissa vem Fabian fått sitt hår från) Kommentarer
Postat av: Sofia Werlin - Min resa från 120 kilo

Sv: Visst är dem? På rea på H&M med (120 kr), funderar på att beställa ytterligare ett par om dem är sköna :D

2014-04-22 @ 15:17:47
URL: http://sofiawerlin.se
Postat av: Cissi

Härligt med syskon ;)

Det har faktiskt gått över förväntan idag.. Trots tunga nyheter

2014-04-22 @ 19:53:32
URL: http://Http://nastanperfekt.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0