- DagisFail

På Benjamins dagisavdelning (förskoleavdelning för er petiga) finns det 3 stycken fröknar (förskolepedagoger för er petiga). Den veckan i september när Benjamin började, tog vi fröknarna i hand och de sa sina namn, men i all nervositet för första dagen så lät det mest som "hej, Christina!", "hej, rubrlovil!" Och "hej, blurrrr". Resten av inskolningsveckan tänkte jag, äsch, förr eller senare säger de något till varandra så jag kan uppfatta deras namn och slippa göra bort mig som en oengagerad mamma genom att fråga! Veckan gick, och fröknarna ropade aldrig åt varandra. Och sedan den dagen i september, har jag alltså var gång vi kommit till dagis ropat åt Benjamin "så, spring in till Christina!" Osv osv och känt mig nöjd med 1 namn av 3... Tills jag ringde för att sjukanmäla oss häromdagen och personen svarade "nyckelpigans avdelning det är Carina!"... FAIL! 
Och nu är det cirka 6 månader för sent att säga "godmorgon, vad är det nu ni heter igen?", så mitt hopp nu står till Benjamin och hans dagisgruppsfotografi, det går sakta framåt.. Där går enligt honom barn som heter blandannat Milo, Eter, Dall och Suss.. Men tålamod, snart är hans vokabulär nog bra nog att berätta vad fröknarna heter lagom till han byter avdelning! 


Kommentarer
Postat av: Lisa

Hahahahaha fan vad illa! Kan du inte typ börja busringa dem, och hoppas att de svarar vid olika tillfällen?

2014-02-05 @ 18:22:05
URL: http://lamadjur.blogg.se
Postat av: Cissi

Haha! Tog evigheter innan jag lärde mig Emmas nya fröknar - till föräldramötet då presenterade de sig en extra gång... Till kitt försvar heter de Frida och Ida - med andra ord rätt lätt att blanda ihop ;)

2014-02-05 @ 20:45:34
URL: http://nastanperfekt.blogg.se
Postat av: Sandra

Haha! Jag ska ta detta åt mig och fråga direkt om jag inte kommer ihåg namnen. Vi var och hälsade på Astons blivande förskola idag och jag kan ju säga att jag inte har den blekaste aning om vad de presenterade sig som...

2014-02-05 @ 22:03:19
URL: http://glagla.blogg.se
Postat av: Cizzi

HAHAHAHAHAHA 😂

2014-02-06 @ 06:58:20
URL: http://ciliija.blogg.se
Postat av: Lina - Mamma till en ängel & en lillasyster

Hahaha :'D

2014-02-06 @ 07:09:21
URL: http://linaroger.com
Postat av: Amanda

Hahaha!! Så sjukt roligt ju!

Vi har ju en hund som heter Theo, när vi flyttade in så blev grannbarnen störtkära i honom och mamman frågade vad han hette, Theo svarade jag. Dock har hon hört fel, så nu tror hon att han heter Tiger. Innan jag uppattade att hon inte sa Theo var det försent för att börja rätta henne, och nu har vi bott här ett år, så nu kan jag absolut inte rätta henne! Haha!

2014-02-07 @ 11:53:54
URL: http://aochmflyttarin.se
Postat av: hos familjen vanlig

Hahahaha... här känner jag de flesta fröknarna sen tidigare men annars har de faktiskt satt upp foton med namn i kapprummet - både trevligt och praktiskt :) be dem göra det hos er också :)
kram j.

2014-02-09 @ 21:36:39
URL: http://sturegatan3.bloggplatsen.se
Postat av: hos familjen vanlig

Hahahaha... här känner jag de flesta fröknarna sen tidigare men annars har de faktiskt satt upp foton med namn i kapprummet - både trevligt och praktiskt :) be dem göra det hos er också :)
kram j.

2014-02-09 @ 21:36:40
URL: http://sturegatan3.bloggplatsen.se
Postat av: mamma till william o wilma

Söt bild :)

2014-02-10 @ 14:21:49
URL: http://blondis81.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0