- Härlig helg

Som vanligt har det varit full rulle denna helgen, vi har hunnit med både det ena och det andra. 
I torsdags var ju inte vädret det roligaste tyvärr, bara jag som känner det som ett slag i ansiktet när hela himmelen är skrämmande grå och mörk och en liten liten bit av den blåa himmelen sticker fram en kort stund mellan två moln? Så man liksom påminns om den bistra sanningen att någonstanns där högt uppe, bakom alla dumma moln, så finns den blåa fina härliga himmelen som envisas med att gömma sigg bakom molnen. Jag hatar det iallafall! Men men, vi trotsade regnet och packade in oss i bilen, hämtade upp min bror Jonathan i Lund och körde till dalby skogen för en promenad och avslutade dagen med att laga en god köttfärsspaj :)
Fredagen blev en stooor dag för oss och Benjamin, vi åkte till Helsingborg och lämnade Benjamin med Alex mamma för att få oss lite egentid på tu man hand. Vi var utan Benjamin i HELA 2 TIMMAR (!!!) och gick och åt middag på en god indisk restaurang, mös nere vid havet och promenerade runt, kändes jätte konstigt och tomt att inte ha med Benjamin, men det kändes bra när Alex mamma skickade ett mms på en gott sovande Benjamin i vagnen :)
På lördagen åkte vi till Ljungbyhed på Alex kusin Katja's 40års trädgårdsfest, typ 60 personer var där så det var ju en himla tur att vädret var så bra så vi kunde sitta ute och grilla. Supertrevligt hade vi det, och nu har Benjamin på sina 8 veckor redan hunnit träffa i princip HELA sin släkt på både min och Alex sida, inte illa :)
Igår var det också kanon väder så vi pallrade våra rumpor in till stan och käkade glass i folkets park före Sebbe kom hit igårkväll på chili con carne och filmtittande.
Nu återstår det att se vad denna vecka har att bjuda på för kul, har redan fullspäckade planer för varje dag,haha.
Lite bilder från helgen
 

Kommentarer
Postat av: Renata

Men vilken mysig helg :) den där glassen såg olagligt god ut

2012-07-23 @ 12:11:14
URL: http://renatas.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0