- Just keep walking

Som mamma till ett spädbarn blir det mycket promenerande med barnvagn minst sagt, och hur härligt är inte det?! Jag älskar att vara ute och promenera, så jag uppskattar verkligen alla långa promenader med lillkillen och Alex. Idag var det ju 26 grader varmt här, så vi åkte ner till Ribersborgstranden och började med en promenad därifrån ner till Västra hamnen där vi åt på restaurang -NollEtt. Riktigt mys med god mat, och som vanligt skulle alla runt omkring beundra vår fina pojke <3
Därefter styrde vi stegen mot Kungsparken där vi la oss och solade tills Benjamin vaknade, han var på solskenshumör och låg på sin filt på gräset och pratade, gurglade och skrattade för fullt. Man märker skillnad i hans utveckling för var dag som går, så himla underbart.
Sen styrde vi stegen från parken tillbaka till bilen vid stranden och åkte hem, och nu har vi precis grillat och är mätta och belåtna, så resten av kvällen ska spenderas i soffan framför en god film :) Hoppas ni också haft en skön dag i solen gott folk.
Lite bilder från idag

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0