- tänder,hassela,fest

Godmorgon.. Eller god och god.. Benjamins tandsprickning har lett till två sömnlösa nätter fulla av gråt i sömnen från hans sida. Sen på morgonen är han lika glad som vanligt som om natten aldrig hänt typ, och själv sitter man med påsar under ögonen. Haha.
Igår vart vi iallafall i Eslöv och lekte på lekplatsen med My och hennes barn innan vi drog till hassela för tacos med kikki, Yvonne och Radde som jobbade. Alltid lika trevligt att få hälsa på på Hassela, även om det inte är så värst mycket personal kvar där sen vi bodde där. Trots allt många år sen nu :)
Idag ska Benjamin lämnas hos Hannah som ska passa honom över natten medan jag och Alex ska på överraskningsfest hos hemligt födelsedags"barn". Första natten Benjamin sover borta, får se om vi vågar fullfölja det eller om vi i panik av saknad hämtar hem honom ikväll ändå. :)


Kommentarer
Postat av: Lisa

Naw, stackars Benjamin! Och dig.

Haha ja, det spelar ingen roll om man så klär dem fina sekunden innan man lämnar byggnaden... det hinner ändå hända en olycka!

Berätta om vikariekaos på dagis och alla hemskheter som kan hända de små minibarnen om de börjar på sommaren direkt när de fyllt ett år. Då måste han ju låta dig vara ledig.

2012-10-13 @ 15:46:27
URL: http://lamadjur.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0