- kungligt bordskick

Jag är en sån som avskyr kladd! Verkligen avskyr det, kryper i skinnet på mig ute på cafeer när jag ser ungar med mat överallt som kastar puré på de som befinner sig inom en radie på 50 meter från dem! (Okej, liten överdrift)
Jag matar Benjamin, och har lärt honom att han INTE får stoppa händerna i munnen när det är mat, därav blir det aldrig kladdigt vid våra matstunder..
Men jag har insett att jag inte kommer kunna mata honom tills han är 18, snacka om att han skulle bli retad när han har kompisar på besök..
Så ja, nu har ungen fått börja testa att äta själv.. Jag förberedde mig på att han skulle kasta runt tallriken och stänka mat på mig och väggarna..
- MEN vilken duktig pojke jag har! Han tar skeden vackert till munnen och äter som om han alltid kunnat det! Stänker ingenting, kastar inte runt skålen och geggar inte.. Underbart <3 haha

Min son är redo för Nobelmiddagar


Kommentarer
Postat av: Lisa

Gud vad duktigt! Kanske på tiden att jag låter Sienna testa..

2013-02-22 @ 15:01:24
URL: http://lamadjur.blogg.se
Postat av: Amanda

Så duktigt!!:-)

2013-02-22 @ 15:35:02
URL: http://aochmflyttarin.blogg.se
Postat av: Lisa

Hon kanske är en hejare på att gå, men med maten ligger hon i lä!

2013-02-22 @ 16:20:04
URL: http://lamadjur.blogg.se
Postat av: Cuison

Men åh! Vilken tur du har! Torka matkladd är nog bland det värsta jag vet också så jag fasar lite inför den tiden.. hoppas lilla fröken här hemma är lika duktig.

2013-02-23 @ 11:55:59
URL: http://www.cuison%20se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0