- Eko

Här har det ekat tyst de senaste dagarna, blir lätt så nu när Alex äntligen har semester och vi är runt och "tar vara på dagarna" och njuter med Benjamin till fullo hans enda sommar som ensambarn.
I tisdags var vi iallafall i Helsingborg där vi först åt lunch på "haket" ihop med Jennie+barn, det följdes upp med öl på hamnpaviljongen ihop med Sebbe, för att sedan avsluta dagen och kvällen på "kul i juli" uppe vid kärnan ihop med Alex mamma Inger och moster Gunnel. Supertrevligt verkligen, även om medelåldern var cirka 50, det var fullt av folk och trevlig allsång med bra artister. Benjamin njöt till fullo av att klappa med och dansa till musiken i farmors knä, när han inte charmade de runt om eller tryckte i sig gifflar. Själv fick jag njuta av en god flaska alkoholfritt vin som inger hade köpt åt mig :) Benjamin lyckades hålla sig vaken enda till vi var hemma hos Inger vid 23, inte illa för någon som annars somnar 19 ;p

Igår var vi och tog lite mått i nya lägenheten i Ystad, senast den 20:e juli får vi tillträde! Så underbart, och dags för oss att börja flyttpacka mellan våra utflykter.


Kommentarer
Postat av: Fru Cissi

Låter som ni har härliga dagar!

Så du känner igen det där med bara ett kast till, skönt att höra att jag inte är ensam om att vara fiskeänka! ;)

2013-07-04 @ 20:29:17
URL: http://nastanperfekt.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0