- beautiful day!

Vilken dag vi har haft, alldeles underbar! Klockan 9.45 tog jag och Benjamin tåget in till hyllie för att möta upp Lisa och lilla Sienna på Emporia köpcentrum. Där var det nämligen dags för Benjamins livs första frisörbesök då han hade blivit så himla långhårig, och vad fin han blev! Det enda han inte uppskattade var när frisören ville hårtorka honom och använda trimmern, då darrade hans underläpp lite.
Efter klippningen styrde vi våra ben och vagnar mot en lång promenad ner till Ribersborgstranden för glass,lek och bad! Alldeles underbart var det och Benjamin plaskade glatt medan Sienna sprang omkring och testade sin mors gränser. Benjamin valde istället att testa att kissa stående utan blöja, han blev själv väldigt förvånad av sin stråle i sanden, haha!
Nu är vi iallafall hemma, nattningen av Benjamin var ett smått helvete på 1,5 timme. Men det får man ta, efter en så underbar dag med glada barn och bra sällskap! :)

BILDBOMB;


Kommentarer
Postat av: Lisa

Sienna fick somna i min famn efter hysteri. Jag la precis (21.11) in henne, 2 timmar efter första läggningsförsöket. Men övertrötta barn måste betyda lyckad dag! :)

2013-06-05 @ 21:12:23
URL: http://lamadjur.blogg.se
Postat av: Amanda

De sista plaskbilderna är ju galet söta!

2013-06-06 @ 15:41:49
URL: http://aochmflyttarin.blogg.se
Postat av: Mamma

Mormors söta lilla tjockis! Så fin han blev!
<3

2013-06-06 @ 17:55:28

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0