- sjukstugan

Igår väcktes vi klockan 05 av en ledsen Benjamin, det hör inte riktigt till vanligheterna då förmiddagarna annars brukar vara hans roligaste tid på dygnet.
Men igår grät och skrek han hela morgonen, och när klockan var 09 hade jag bytt över tio stycken diarréblöjor och märkte att han hade ont av det i magen. Sjukvårdsrådgivningen rådde mig att åka in med honom till akuten, och väl därinne blev blöjorna även lite blodblandade. Benjamin skötte sig galant, och lyckades tillochmed le och gosa lite när min storebror kom till sjukhuset. Blodproverna visade ingenting, och efter några timmar fick vi åka hem istället, men går det inte över, eller blir värre, så ska vi åka in igen så de kan ta fler prover. Men de trodde det "bara" är något virus som satt sig i hans mage/tarmar.
Normalt sett byts det 4-5 blöjor på en dag här, igår byttes ungefär 30..
Natten inatt var en vaken natt för mig, då Benjamin bara ville sova på min mage med sina armar runt min hals..och han var väl inte direkt glad över alla blöjbyten inatt heller, han har blivit så sårig i rumpan nu och skriker varje blöja som ska bytas för att han får så ont:( Håller verkligen tummarna för att han blir bra snart! Min lilla lilla pojke <3


Kommentarer
Postat av: Cissi

Stackars liten!!! Hoppas han kryar på sig, och att ingen blir smittad!

2013-06-26 @ 11:38:31
URL: http://nastanperfekt.blogg.se
Postat av: Sandra

Stackars! :( Krya på dig fort, Benjamin!!

2013-06-26 @ 21:22:52
URL: http://glagla.blogg.se
Postat av: Lisa

Hur är läget med den lilla sjuklingen nu? Hoppas ni fått sova!

2013-06-27 @ 21:21:21
URL: http://lamadjur.blogg.se
Postat av: Amanda

Mår han bättre nu? Kram!

2013-06-28 @ 00:02:07
URL: http://aochmflyttarin.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0