- Fula thilde

Jag är för första gången på några år inne i en "jag-är-fulast-i-världen" period.
Jag ser bara brister, och inte gör graviditetshormonerna det bättre, tvärtom!
När jag var gravid med Benjamin kände jag mig riktigt snygg och fräsch! Jag hade fin hy, fint hår, snygg gravidkropp osv, ni fattar. Jag höll igång, rörde på mig och umgicks med folk..
Men NU, mitt hår känns flottigt 2 timmar efter att jag duschat och går inte att få fint, jag har finnar för första gången i mitt liv, jag har fått torra partier i ansiktet som vägrar att försvinna oavsett hur mycket jag smörjer mig med mjukgörande, och jag har redan tappat formen lite enligt mig själv och sitter hemma och gömmer mig i mjukisbyxor! Det gjorde jag inte ens när jag var höggravid med Benjamin!

Vafan?! Rent ut sagt! Jag vägrar att säcka ihop nu! Vägrar verkligen!

Nu går funderingarna till att göra en mental och fysisk make over på mig själv, med andra ord, färga håret (testa blondin?), klippa mig, köpa vårkläder och slänga allt tröstätargodis och börja ut och röra på mig igen!
Hyn vet jag inte hur jag ska fixa, tips från andra som vart "ful-gravida"?

Snyft vad synd det är om fula mig :p


Kommentarer
Postat av: Lisa

Färga inte håret blont! Det är inte snyggt på någon (japp, jag inser att jag är blond och jag hatar det). Men att gå till frisören och klippa sig och få en annan nyans är aldrig fel. Passa på att få en manikyr också, och se om du kan tigga till dig en massage genom jobb eller nåt. På apoteket är de jätteduktiga om du ber om hjälp med din hy. Och deppa inte ihop och sluta träffa folk- vi ska umgås hela sommaren ju! Om det är till någon tröst har jag nästan alltid mjukis. Och jag är inte ens gravid, bara för förtjust i godis!

2013-03-12 @ 13:25:00
URL: http://lamadjur.blogg.se
Postat av: Trixie

Haha, schysst! Blont är de väl inget fel på ;-) Jag tror dock du passar i mörkare som du har nu. Och ful-dagar har jag OFTA, trots att jag inte är gravid :P

2013-03-12 @ 14:19:33
URL: http://triix.blogg.se
Postat av: Amanda

Du är skitsnygg! En riktig Milf. Jag går alltid och solduschar när jag känner mig som fulast, snabbt och lätt och man blir riktigt snygg!;-) kram!

2013-03-12 @ 15:18:20
URL: http://aochmflyttarin.blogg.se
Postat av: Renata

Men gumman jag tror knappast du är ful, det är nog helt omöjligt faktiskt! Men kanske gå på badhus och basta lite o simma? :)

2013-03-12 @ 16:35:41
URL: http://renatas.blogg.se
Postat av: Lisa

Jag har testat att bli mörk vid två tillfällen. Hos två olika frisörer. Och båda gjorde mig grön och ringde sen efter hjälp så att jag fick sitta där sammanlagt åtta timmar. Mitt hår och jag kommer inte överens.

2013-03-12 @ 19:27:10
URL: http://lamadjur.blogg.se
Postat av: Cuison

Ägglägg nu! Du är hur snygg som helst! Och om du känner dig lite "mindre graciös" (som jag brukar kalla det) så unna dig enmassage eller en spa-dag eller nått.. det brukar hjälpa. :)

2013-03-13 @ 11:08:58
URL: http://www.cuison.se
Postat av: Lisa

Tycker att du är jättefin!

Stort grattis :) bebis åh! De blir nära i åldern, så skoj!

2013-03-13 @ 18:45:53
URL: http://Lisajadeholt.blogg.se
Postat av: cizzi

Jag va riktigt full-gravid i början. Fick STORA finnar runt hela munnen som jag inte kunde låta bli att pilla på så istället blev det stora inflammerade sår istället. Håret hann inte bli torrt efter duschen innan det vart flottigt igen och inga kläder passade. Men en dag vände det bara, hyn blev fin, håret blev sådär härligt gravid fylligt och kläderna satt åt på precis rätt ställe så det enda tipset jag har är: håll ut.
Och om det hjälper något så tycker jag att du är otroligt vacker!! <3

2013-03-13 @ 21:43:24
URL: http://ciliija.blogg.se
Postat av: cizzi

ful-gravid ska det ju vara :P

2013-03-13 @ 21:44:06
URL: http://ciliija.blogg.se
Postat av: Tina!

Du är ju hur söt som helst! :)
Ful dagar har jag också OFTA. är inte heller gravid ;)
Kanske unna dig en ansiktsbehandling? :)

Gillar din blogg. Du skriver så kul och härligt om lilla Benjamin som för övrigt är SÅÅÅÅ söt! Måste träffa honom nåndag! :D

2013-03-14 @ 21:29:33
URL: http://tiiniisen.blogg.se
Postat av: My

Du e skit snygg och jag älskar dig precis som du är;)

2013-03-15 @ 15:16:33

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0