- klagomål tiggeri

Det knackade på dörren innan idag, det var våran nya granne ovanför, dem som håller höga föredrag på balkongen på nätterna, klampar i trapphuset så barnen vaknar, spelar musik på en ljudnivå som gör att vi kan sjunga med, som har fester och sex så taket gungar.. Ni fattar bilden ;) 
Samtalet som utspelade sig i min dörr;
- *leende kille* hej! Xxx som bor här ovanför. Jag tänkte bara fråga om vi har stört er något sen vi flyttade in? Grannen mittemot tycker vi smällt lite dörrar, så tänkte dubbelkolla så vi inte stört er också! *ser otroligt hoppfull ut*
- *ler med hela ansiktet och svarar med en alldeles för positiv röst som om dem inte stört oss alls* Hej! Jo ni stör rätt mycket faktiskt, men de e lugnt! Eller ja, det är inte lugnt kanske eftersom ni väcker våra barn.. Men ni är lugnare än de som bodde där innan, så vi är glada ändå! Eller inte glada kanske, eftersom ni är rätt högljudda, stampar i trappan, skriker på balkongen och spelar hög musik så barnen inte kan somna om.. Men det är lugnt! Eller alltså, det är lugnare eftersom du pratar med mig nu, eller alltså, ni får gärna tänka på att här är lyhört och så, vi hör liksom VAD ni pratar om, eller ja, vi lyssnar ju inte, men vi kan höra vad ni säger...typ"
- *fortfarande leende, men med förvånad blick* ojsan, jaha, förlåt! Vi ska tänka på det, ni får gärna säga till när vi stör. Hehe.. Men vi ska dämpa oss! Trevlig dag" 

Väldigt konstigt alltihop, men men. Bild på Benjamin när vi fikade hos morbror o moster efter dagis idagKommentarer
Postat av: Lisa

Hahaha in his face!
Jag blev seriöst avundsjuk på Benjamins kaka.

2014-04-09 @ 18:41:51
URL: http://lamadjur.blogg.se
Postat av: Sandra

Haha, så roligt. Hoppas att de dämpar sig nu då!

2014-04-09 @ 22:05:39
URL: http://glagla.blogg.se
Postat av: Natali

Hahahahahahaha! Sjukt kul o läsa. Vår granne är lika dan fast ändå inte. Hon är gammal, bor ensam och har bott här sedan byggnaden byggdes. Hon hör väldigt dåligt och har tv på högsta volym varje kväll. Bortsätt från det är hon otroligt pigg och trevlig. Men vääääääldigt störande med tv volymen!

2014-04-25 @ 22:05:54
URL: http://nathalis.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0