- cyniker

När jag ser unga mammor med barnvagnar, och mammorna är så smala och beniga att alla ben sticker ut.. Då brukar jag tänka "vad är hon för föredöme för sitt barn?". Kalla mig cynisk, det är jag säkert.
En mamma ska vara ett hälsosamt föredöme för sitt/sina barn, det är min synpunkt. Man ska inte vara för tjock och man ska inte vara för smal.
Varför kastar jag sten i glashus?
183 cm lång, 53 kilo lätt och 23 år gammal.
Varför?


Kommentarer
Postat av: Renata

Dags för lite negerbollar till frukost thilde!

Svar: Klämde i mig en kladdmuffin faktiskt, men säg de inte till någon! ;)
Thiilde

2012-11-02 @ 11:22:53
URL: http://renatas.blogg.se
Postat av: Emma

Fantastiskt att du kan gå ner så snabbt och lätt (?). Vissa har ju lätt att gå ner och så är det bara. Jg har gått ner alla mina graviditetskilo men är inte smal precis, inte tjock heller. 156cm (ja kort är jag!!) och väger numer 61, vägde 62 på inskrivningen. Vill väga ca 57. Min sambos systrar är likadana, smala och går ner lätt. Den ena fick sluta amma för att hon rasade ner i vikt och mådde inte bra alls. Du ammar fortfarande väl? Så länge du mår bra är det nog säkert ingen fara, du känner din kropp bäst. Hoppas du inte ser det som ett påhopp för det är inte alls meningen eller med avsikt. Har B börjat få smaka på mat än? :)

Svar: Jag slutade amma helt förra veckan (Benjamin har fått 3 tänder, och de är vassa!)Han har fått börja smaka gröt bara hittills, vill vänta till nästa månad med alla puréer och sånt då han är 6 månader. :) såg att elliott gillade morotpuré, funderar också på o börja med de först :)
Thiilde

2012-11-02 @ 12:15:35
URL: http://emelth.blogg.se
Postat av: Emma

Då förstår jg att du sluta amma haha. Ajaj! Får inte Elliott mat direkt så nyps han så hårt o ansikte eller hals. Blir inte förvånad om jg har fullt m rivnärken eller blåmärken snart ;) ja vi började med potatis. Koka som vanligt och sen elvisp och så hade jag i lite ersättning. Blev kanonbra! Frös ner i iskuber och hade i flera dgr. Nu testa vi morot idag (köpte färdig). Det var mums också! Tänkte testa broccoli puré sen. Efter det kanske majs, tar det senare då det e ganska sött. Testa morot eller potatis du :) väldigt spännande!!

2012-11-02 @ 12:46:00
Postat av: Lisa

Så länge man inte klagar på sin vikt inför barnen så tror jag inte att de tar skada. Sen ska man givetvis motionera och äta sunt ändå. Och visa att man kan unna sig gott också.

Svar: Ett mellanting med att spara kläder är nog bra! Jag kommer antagligen att bli som dina föräldrar; spara allt som Sienna någonsin rört vid. :P

2012-11-02 @ 14:23:47
URL: http://lamadjur.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0